• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

Vesti

Objavljen novi spot Davida Bowieja u čast njegovog rođendana (Getty Images)
David Bowie
Vesti

Objavljen novi spot Davida Bowieja u čast njegovog rođendana

Objavljeno 08.01.2017. 09:30h Izvor slike: Getty Images
U čast 70. rođendana legendarnog pevača, novi EP je izdat uz spot za "No Plan"!

Osim singla "Lazarus", EP sadrži i pesme koje su se našle u popularnom istoimenom mjuziklu zajdno sa gorkoslatkom melanholičnom "No Plan", mračnom i pretećom džez rok pesmom "Killing A Little Time" i ambijentalnom rok melodijom "When I Met You".

Snimljena u vreme kada i "Blackstar" za mjuzikl "Lazarus", ona je među poslednjima na kojoj je radio. Spot je režirao Tom Hingston, a ima motive TV ekrana sa scenama filma "The Man Who Fell To Earth", sa posvetom glavnom liku Thomasu Newtonu uz prodavnicu "Newton Electrical" – a završava se vizijama putovanja kroz svemir i poslednjim pozdravom od Bowieja.

U međuvremenu, prošle noći je BBC kanala premijerno prikazao novi dokumentarac "David Bowie: The Last Five Years" koji prikazuje poslednje godine pevača i poslednjih nekoliko albuma preminule ikone.

Večeras se na Brixton akademiji dešava i poseban koncert sa glumcem i prijateljem Bowieja, Garyjem Oldmanom i 30 muzičara!

Izvor: nme.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

20 pesama koje smo nepravedno zanemarili u 2016. godini

Može li neko da nam objasni zašto ove pesme nisu bile hitovi? Little Mix, Zayn, Tinashe, Carly Rae Jepsen, Låpsley... Neke od ovih stvari pripadaju superzvezdama, dok su za neke zaslužni novi muzičari, koji samo čekaju da se probiju na vrhove top lista.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: