• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Oboren rekord: Najgledaniji trejler je... (iStock Photo)
Lepotica i zver
Vesti

Oboren rekord: Najgledaniji trejler je...

Objavljeno 16.11.2016. 09:55h Izvor slike: iStock Photo
Nekada davno... Dobro, ne toliko davno, već pre samo dva dana, stigao nam je jedan trejler koji je oborio rekord u gledanosti tokom prvih 24 sata!

Izvinite Star Wars fanovi, oprostite nam zaluđenici za „Pedeset nijansi“, ali titulu najgledanijeg trejlera moramo da dodelimo jednoj sasvim lepoj, magičnoj, bajkovitoj priči - filmu „Lepotica i zver“.

Kako je ekskluzivno objavio EW, prvi zvanični trejler za film „Lepotica i zver“ objavljen je 14. novembra i tokom prvog dana pogledan je 127.6 miliona puta!

Ova brojka nastala je sabiranjem pregleda svih „Lepotica i zver“ trejlera na kanalima studija Disney i zvaničnih filmskih distributera, kao i na Facebooku, Twitteru...

Primera radi, samo na Facebooku trejler je pregledan 29 miliona puta, od čega je čak 27 miliona pregleda zabeleženo na zvaničnoj stranici glumice Emmae Watson, koja igra glavnu junakinju Belle.

Uz sve to, u obzir treba uzeti i činjenicu da ovi podaci o gledanosti ne uključuju kinesko tržište!

Prethodni rekord u gledanost nedavno je postavio trejler za film „Pedeset nijansi: Mračnije“ koji je tokom prvog dana zabeležio 114 miliona pregleda. Pre toga, dugo očekivani film „Star Wars: Buđenje sile“ tokom prva 24 sata zabeležio je 112 miliona pregleda.

Očigledno je da nikakve mračne sile niti erotske zavrzlame ne mogu da se takmiče sa dobrom, starom bajkom u kojoj ljubav i plemenitost uvek pobeđuju!

Izvor: EW.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Britney Spears najavljuje novi singl i spot

Možete li da pogodite koja će mlada zvezda će sarađivati sa našom omiljenom pop princezom?!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: