• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vesti

Pedeset nijansi: Vodimo te na premijeru (Taramount Film Promo)
Pedeset nijansi mračnije
Vesti

Pedeset nijansi: Vodimo te na premijeru

Objavljeno 08.02.2017. 15:30h Izvor slike: Taramount Film Promo
Jedan od najiščekivanijih filmova godine „Pedeset nijansi - mračnije“ stiže u domaće bioskope, a MTV te vodi na svečanu premijeru!

Dakota Johnson i Jamie Dornan ponovo su uskočili u uloge našeg omiljenog para! Nastavak erotske hit trilogije „Pedeset nijansi“ večeras stiže u domaće bioskope!

Nekoliko dana pre američke premijere, publika u Srbiji biće u prilici da pogleda šta se to događa sa Anom i Christianom u drugom delu uzbudljive književno-filmske priče.

Romantika i erotika u ovom delu isprepletane su sa misterijom koja stiže u vidu mračnih tajni iz prošlosti. Kad povređeni Christian pokuša da namami opreznu Anu ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu.

Ali dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Christianove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Dakle, zvuči više nego uzbudljivo, zar ne? Ako i ti misliš tako, onda šta čekaš?! Prijavi se za 3x2 besplatne karte za premijernu projekciju u Sava centru, koje ti poklanjaju MTV i Tarmount Film!

Nagradno pitanje glasi: Koja glumica u filmu „Pedeset nijansi - mračnije“ glumi ulogu žene koja je Christianu otvorila mračni svet S&M-a?

Svoj odgovor pošalji na karte@mtv.rs, uz obavezne podatke (ime i prezime, broj telefona), a u subjektu poruke obavezno napiši PEDESET NIJANSI - MRAČNIJE.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Šta ima novo u svetu Selene i The Weeknda?

Na internetu ništa ne može promaknuti...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: