• Sada Ridiculousness #907
  • Sledeće 15.20H 3 From 1
  • Kasnije 15.30H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 16.20H 3 From 1

Vesti

Pogledaj prvi insert iz filma „Logan: Wolverine“ (YouTube Printscreen)
Hugh Jackman
Vesti

Pogledaj prvi insert iz filma „Logan: Wolverine“

Objavljeno 09.02.2017. 10:20h Izvor slike: YouTube Printscreen
Logan je treći i poslednji film o Wolverinu sa Hughom Jackmanom u glavnoj ulozi koji u domaće bioskope dolazi 2. marta, a sada je stigao i prvi insert pod nazivom „Znaš već kako to ide“.

Insert nam daje bolji uvid u pravog Logana, dosta mračnijeg i ozbiljnijeg nego što smo navikli, ali kojem i dalje nije problem da pokaže svoju narav jer on „zna kako to ide“.

U intervjuu za Empire Magazine, Hugh Jackman je otkrio neke od procesa transformacije kroz koje je prošao kako bi što vernije prikazao Loganov lik, što uključuje i  fizički trik koji je pozajmio od britanskog glumca Jima Broadbenta.

„Igrajući ulogu lika u godinama, Broadbent bi na đon cipele zalepio mali kamen kako bi ga podsećao da treba da hramlje, što sam i ja isto činio“, priznaje Jackman.

On je u ovom intervjuu u više detalja objasnio koliko mala promena poput ove može značiti za ulogu Logana: „Boli ga celo telo. Zglobovi su mu povređeni. Ranjeno mu je srce. On je psihološki oštećen." Još je dodao da ovaj fizički pristup ulozi Logana postavlja jedno veliko pitanje: „Šta je kolateralna šteta biti Wolverine svih ovih godina?“

Da bi dobili odgovor na ovo pitanje fanovi će morati da sačekaju 2. mart kada ovaj film dolazi u bioskope širom Srbije. A oni srećniji, taj odgovor će saznati  17. februara na 67. Berlinskom festivalu kada će biti održana i svetska premijera.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Vogue na naslovnici spojio Kendall, Gigi i Ashley

Američki Vogue u novom broju slavi žensku lepotu na zanimljiv način!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: