• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vesti

Poklanjamo ti majicu i kišobran "Pedeset nijansi mračnije" (Taramount Film Promo/Pedeset nijansi mračnije)
Fifty Shades of Grey
Vesti

Poklanjamo ti majicu i kišobran "Pedeset nijansi mračnije"

Objavljeno 22.02.2017. 12:00h Izvor slike: Taramount Film Promo/Pedeset nijansi mračnije
U čast 100.000 gledalaca koji su u Srbiji i Crnoj Gori pogledali drugi nastavak svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“ rešili smo da nagradimo prave fanove Kristijana i Anastazije!

Romantični triler "Pedeset nijansi – mračnije" (Fifty Shades Darker) pogledalo više od 100.000 ljudi u Srbiji i Crnoj Gori.

Nastavak priče o očaravajućem Christiany Grey (Jamie Dornan) i Anastasiji Stil (Dakota Johnson), poziva vas da se prepustite nečemu, za nijansu mračnijem, pa ukoliko još uvek niste pogledali film o kome priča ceo svet, učinite to već danas u vašem omiljenom bioskopu.

Kad povređeni Christian Grey pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Max Martini, Rita Ora, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Basinger, Bella Heathcote, Hugh Dancy, Eric Johnson.

MTV i Taramount film ti daruju majicu i kišobran "Pedeset nijansi mračnije" a da ih osvojiš odgovori na sledeće pitanje u komentaru ispod posta na našoj FB/Instagram stranici! Pitanje glasi: "Koje boje je bila haljina koju je Anastasia obukla za proslavu Kristijanovog rođendana? Vremena imaš do sutra (23. februar) u 12h! Dobitnika biramo preko RANDOM.ORG. Srećno!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

PJ Harvey, George Ezra, White Lies, Dubioza kolektiv i mnogi drugi na Szigetu 2017.

Muzičkom programu ovog puta pridružuju se: PJ Harvey, Alt-J, Rudimental live, George Ezra, White Lies i Dubioza Kolektiv, koji će nastupati na glavnoj bini. 

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: