• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti

Porodica Lady Gage nije znala da je ona bila zlostavljana (Getty Images)
Lady Gaga
Vesti

Porodica Lady Gage nije znala da je ona bila zlostavljana

Objavljeno 03.03.2016. 15:20h Izvor slike: Getty Images
Baka Lady Gage i njena tetka, saznale su ovu vest tokom dodele Oscara...

Lady Gaga otkrila je na svom Instagram nalogu da neki članovi njene porodice nisu bili upoznati sa zlostavljanjem koje je preživela. Tu vest saznali su tokom dodele Oscara.

Gaga se tako našla na pozornici gde je izvela pesmu koja je bila nominovana za Oscara "Til It Happens To You" iz dokumentarca "The Hunting Ground". Na pozornici su joj se pridružile žrtve seksualnog zlostavljanja dok je pevala pesmu o silovanju na univerzitetskim kampusima u Americi.

Gaga je javno govorila o tome da je bila žrtva silovanja kad je imala 19 godina, ali njena baka i njena tetka to nisu znale. Objavila je njihovu fotografiju na Instagramu i opisu napisala da su je obe nazvala dan nakon Oscara jer im nikad nije rekla da je preživela tako nešto.

"Bila sam previše posramljena i previše sam se bojala. Trebalo mi je dugo vremena da priznam samoj sebi što se dogodilo jer sam katolkinja i znala sam da je to zlo i mislila sam da je sve moja krivica. Mislila sam da je moja krivica punih 10 godina", napisala je na Instagramu.

"Jutro nakon Oscara kad sam razgovarala sa svojom bakom Ronnie koja je imala suze u očima i mogla sam ju čuti kako jeca, rekla mi je 'Draga moja unuko, nikad nisam bila više ponosna na tebe nego danas.'"

"Nešto što sam dugo tajila i stidela se toga više od ičega, postalo je nešto na što su žene u mojoj porodici najviše ponosne. I ne bilo koje žene. One u koje se najviše ugledam", zaključila je Lady Gaga.

My grandmother (in the middle) and my Aunt Sheri (on the right) both called me the day after the Oscars because I never told them I was a survivor. I was too ashamed. Too afraid. And it took me a long time to even admit it to myself because I'm Catholic and I knew it was evil but I thought it was my fault. I thought it was my fault for ten years. The morning after the Oscars when I talked to my grandmother Ronnie, with tears in her eyes I could hear them welling through the phone she said to me "My darling granddaughter, I've never been more proud of you than I am today." Something I have kept a secret for so long that I was more ashamed of than anything-- became the thing the women in my life were the most proud of. And not just any women, the ones I look up to the most. #BeBrave #speakup #tilithappenstoyou

A photo posted by Lady Gaga (@ladygaga) on Mar 1, 2016 at 5:04pm PST

Izvor: nme.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Deadmau5 i Kanye West u najluđoj Twitter raspravi

Ova rasprava je upravo postala još smešnija.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: