Home Vesti
Potvrđena lista izvođača za akciju 'Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa'

Potvrđena lista izvođača za akciju 'Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa'

21.01.2010. 10:50h 0 2

Wyclef Jean, Justin Timberlake, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera i mnogi drugi nastupaju uživo kako bi pomogli narodu Haitija...

Potvrđena je lista izvođača koji će učestvovati u akciji Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa. Uživo će nastupiti: Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder i Taylor Swift.

Zajednički nastup, koji će izvesti u Los Anđelesu, pripremili su Keith Urban, Kid Rock i Sheryl Crow, dok će se Coldplay, Bono, The Edge, Jay-Z i Rihanna direktno uključiti iz Londona.

Wyclef Jean će voditi program iz New Yorka, Georgea Clooneya ćemo gledati u Los Angelesu, a CNN-ov reporter Anderson Cooper će izveštavati sa Haitija tokom ovog dvočasovnog programa.

Povodom razarajućeg zemljotresa na Haitiju, MTV Networks će organizovati emisiju Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa, globalni teleton koji će u noći između 22.01.2010.i 23.01.2010. od 02:00 ujutru biti emitovan na regionalnom MTV – ju. Emisiju će bez reklamnih blokova emitovati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. Nada za Haiti biće emitovana na kanalima širom sveta kao i na kanalima MTV Networks International, CNN International i National Geographic.

Sakupljena sredstva podjednako će podeliti pet dobrotvornih organizacija koje trenutno deluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondacija (www.yele.org). Facebook i MySpace takođe se potpisuju kao zvanični partneri u sferi društvenih medija kako bi pomogli u sakupljanju donacija i uključivanju u teleton.

MTV, noć između petka i subote (22.01.2010. na 23.01.2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!


 

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.10. Sub Belgrade Banging Birthday
Mikser House, Beograd
25.10. Sub 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
26.10. Ned 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
27.10. Pon 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda