• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vesti

Vesti

Potvrđena lista izvođača za akciju 'Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa'

Objavljeno 21.01.2010. 10:50h
Wyclef Jean, Justin Timberlake, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera i mnogi drugi nastupaju uživo kako bi pomogli narodu Haitija...

Potvrđena je lista izvođača koji će učestvovati u akciji Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa. Uživo će nastupiti: Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder i Taylor Swift.

Zajednički nastup, koji će izvesti u Los Anđelesu, pripremili su Keith Urban, Kid Rock i Sheryl Crow, dok će se Coldplay, Bono, The Edge, Jay-Z i Rihanna direktno uključiti iz Londona.

Wyclef Jean će voditi program iz New Yorka, Georgea Clooneya ćemo gledati u Los Angelesu, a CNN-ov reporter Anderson Cooper će izveštavati sa Haitija tokom ovog dvočasovnog programa.

Povodom razarajućeg zemljotresa na Haitiju, MTV Networks će organizovati emisiju Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa, globalni teleton koji će u noći između 22.01.2010.i 23.01.2010. od 02:00 ujutru biti emitovan na regionalnom MTV – ju. Emisiju će bez reklamnih blokova emitovati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. Nada za Haiti biće emitovana na kanalima širom sveta kao i na kanalima MTV Networks International, CNN International i National Geographic.

Sakupljena sredstva podjednako će podeliti pet dobrotvornih organizacija koje trenutno deluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondacija (www.yele.org). Facebook i MySpace takođe se potpisuju kao zvanični partneri u sferi društvenih medija kako bi pomogli u sakupljanju donacija i uključivanju u teleton.

MTV, noć između petka i subote (22.01.2010. na 23.01.2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!


 

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Ronnie Wood na solo turneji?

Nakon što su mu Rolling Stonesi zapretili da će ga izbaciti iz benda ako se ne sredi, 62-godišnji roker najavio je da razmišlja o solo turneji...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: