Home Vesti
Potvrđena lista izvođača za akciju 'Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa'

Potvrđena lista izvođača za akciju 'Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa'

21.01.2010. 10:50h 0 2

Wyclef Jean, Justin Timberlake, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera i mnogi drugi nastupaju uživo kako bi pomogli narodu Haitija...

Potvrđena je lista izvođača koji će učestvovati u akciji Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa. Uživo će nastupiti: Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder i Taylor Swift.

Zajednički nastup, koji će izvesti u Los Anđelesu, pripremili su Keith Urban, Kid Rock i Sheryl Crow, dok će se Coldplay, Bono, The Edge, Jay-Z i Rihanna direktno uključiti iz Londona.

Wyclef Jean će voditi program iz New Yorka, Georgea Clooneya ćemo gledati u Los Angelesu, a CNN-ov reporter Anderson Cooper će izveštavati sa Haitija tokom ovog dvočasovnog programa.

Povodom razarajućeg zemljotresa na Haitiju, MTV Networks će organizovati emisiju Nada za Haiti odmah: Globalna pomoć žrtvama zemljotresa, globalni teleton koji će u noći između 22.01.2010.i 23.01.2010. od 02:00 ujutru biti emitovan na regionalnom MTV – ju. Emisiju će bez reklamnih blokova emitovati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. Nada za Haiti biće emitovana na kanalima širom sveta kao i na kanalima MTV Networks International, CNN International i National Geographic.

Sakupljena sredstva podjednako će podeliti pet dobrotvornih organizacija koje trenutno deluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondacija (www.yele.org). Facebook i MySpace takođe se potpisuju kao zvanični partneri u sferi društvenih medija kako bi pomogli u sakupljanju donacija i uključivanju u teleton.

MTV, noć između petka i subote (22.01.2010. na 23.01.2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!


 

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena