• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti

Preterala je: Kimina zadnjica se otrgla kontroli (Getty Images)
Kim Kardashian
Vesti

Preterala je: Kimina zadnjica se otrgla kontroli

Objavljeno 04.05.2017. 15:55h Izvor slike: Getty Images
Čak se i doktori slažu da je Kimina pozadina prevelika i da je starleta preterala sa povećanjem zadnjice po kojoj je prepoznatljiva.

Doktor Aardon Rollins, koji je navodno zadužen za izled najpoznatije zadnjice na svetu, izjavio je da je Kimina pozadina počela da liči na balon koji se sve više naduvava i dolazi do tačke pucanja. On upozorava sve žene da pogledaju kako izgleda jedna takva zadnjica pre nego odluče da se podvrgnu sličnom zahvatu.

On je dodao da sve više pacijenata koji dolaze kod njega traže da im zadnjica izgleda kao kod Kylie Jenner pre nego Kim, jer je Kylie mlađa i zategnutija. On je takođe upozorio da ko god se podvrgne uvećavanju pozadine mora prvo da se reši celulita kako mu rezultati ne bi bili loši kao kod Kim jer celulit ostaje i nakon zahvata.

kim kardashian / mtv vma 2016 / getty images

"Kim ima dvoje dece. Ona se ugojila jednom, pa je smršala, pa se opet ugojila i smršala. To vam je kao kada naduvate i ispustite balon. Nije ni čudo što tako izgleda. Sve radi protiv nje i ona tu ne može ništa", dodaje doktor.

Poslednje slike Kim u Meksiku izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama na račun izgleda njene zadnjice i pale su optudžbe da starleta svih ovih godina retušira njene slike kako bi izgledala savršeno.

Čudno je da Kim na slikama ne izgleda besprekorno, pa su fanovi ljuti na nju jer ih je obmanjivala i plasirala lažne slike, kao i da se podvrgla plastičnim operacijama i da nije dobar uzor mladim devojkama.

Dok su je jedni napadali, drugi su joj stali u odbranu govoreći da svi imamo celulit i da je prirodno da tako izgleda.

Izvor: Mirror

Foto u tekstu: Getty images

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Red Bull RapLika: Oni predstavljaju BiH u regionalnom finalu

Red Bull RapLika 2017, najveće regionalno hip hop takmičenje, ulazi u završnicu: veliko finale je zakazano za 20. maj u Tuzli, gde će se saznati ko je najbolji freestyler u regionu. BiH predstavljaju tri MC-ja: Arot, Darko Richter i MC Nuha. 

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: