• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

Vesti

Prijava na Exitov „Youth Heroes“ konkurs do ponedeljka (Exit Promo)
Vesti

Prijava na Exitov „Youth Heroes“ konkurs do ponedeljka

Objavljeno 18.11.2015. 16:15h Izvor slike: Exit Promo
Exit, kao jedan od najistaknutijih svetskih festivala i NIS, najuspešnija kompanija u Srbiji, pokrenuli su javni konkurs sa ciljem da pronađu mlade, istinske heroje među nama.

Ostalo je još svega pet dana, do ponedeljka, 23. novembra, do kraja „Youth Hero“ konkursa, na koji mogu da se prijave vredni i uspešni pojedinci iz ukupno pet oblasti: obrazovanja/nauke, preduzetništva, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti i kreativnih industrija, koji će dobiti vredne poklone i zasluženu promociju od strane Exita i NIS-a.

U decembru će biti proglašeno kojih petnaest kandidata (po tri najbolja iz svake oblasti) će dobiti priznanje Youth Heroes.

Želja pokretača konkursa je da se mladi heroji u Srbiji izvuku iz anonimnosti, predstave javnosti i promovišu kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za cele generacije.To su svi oni mladi ljudi koji stvaraju u tišini i postižu velike uspehe, osvajaju medalje na međunarodnim naučnim takmičenjima, unapređuju svoju lokalnu zajednicu, stvaraju vrhunska umetnička dela, osmišljavaju kreativne poduhvate i pokreću uspešne kompanije, a opet su nedovoljno vidljivi.

Želja i vizija zajedničkog projekta Exita i NIS-a, je da ovi mladi heroji budu ambasadori svih nas i da kroz svoje lične primere predstave budućnost na delu. 

Rezultat višegodišnjeg projekta „Youth Heroes“ i njegove aktivne promocije pozitivnih uzora mladima, može da stimuliše dolazeće generacije da aktivno učestvuju u društvu koje vrednuje znanje, kreativnost i rad.

Pravo prijave imaju svi mladi sa državljanstvom Srbije ili sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju posebna dostignuća, nagrade, priznanja iz oblasti obrazovanja/nauke, preduzetništva, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti i kreativnih industrija. Prijavni formular dostupan je sajtu www.exitfest.org ili na ovom linku, a prijave sa konkursnim obrascem slati na email exitfoundation@exitfest.org do 23. novembra 2015. godine.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Stray Dogg: Inspiracija i iz tuđih priča i iskustava

U okviru koncertnog ciklusa "Amerikana jesen", koji Dom omladine Beograda organizuje tokom novembra meseca, u subotu 21. novembra od 21 čas, nastupiće popularni domaći bend Stray Dogg.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: