• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

Vesti

Prvo pravilo igre: Posao nikada ne donosim kući! (Getty Images)
Chippendales
Vesti

Prvo pravilo igre: Posao nikada ne donosim kući!

Objavljeno 14.03.2016. 12:30h Izvor slike: Getty Images
Možda na prvi pogled ova izjava deluje sasvim obično, čak i poželjno, ali kada vam to kaže momak koji se već godinama profesionalno bavi striptizom, onda cela priča postaje znatno zanimljivija.

Piše: Mladen Savković /MTV Fotografije u tekstu: Getty Images

„Nešto ludo se desilo sinoć“, kaže mi Cody u telefonskom razgovoru iz Las Vegasa. „Jedna od devojaka se napila, nekako prošla pored obezbeđenja i popela se na scenu.“

„Pa kako ste to rešili?“

„U našem slučaju uvek usporimo sa tačkom i damo obezbeđenju vremena da se pobrine za devojku. Važno je da niko ne bude povređen. To se retko dešava, ali kada se desi, moramo biti nežni prema tim devojkama, a onda nastavimo tamo gde smo stali.“

Do kraja večeri pomenuta devojka vratila se među publiku i učestvovala u spektakluarnoj završnici šoua koji su priredili Cody Canyon i njegove kolege iz Chippendales tima! Grupa muških stripera koji su skidanje odeće, uz vrhunsku produckiju, koreografiju i muziku, doveli do savršenstva, već skoro četrdeset godina nastupa širom sveta, a gde god da dođu, devojke ostaju bez daha.

Počeli su od malog kluba u Njujorku i stigli do stalne tačke u Las Vegasu, a ovog proleća kreću i na veliku svetsku turneju koja ih dovodi i u naše krajeve.

Chippendalesi su tokom poslednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta.  Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica!

Cody je član ovog tima već tri godine i kaže da su mu to tri najuzbudljivije godine života! A potom odmah dodaje da nisu toliko glamurozne kao što se često misli.

„Naši dani su uglavnom isti kada smo na turneji. Putujemo noću ili rano ujutru, zavisno od udaljenosti gradova. Odmah stižemo u hotel, nešto jedemo i vežbamo u teretani. Popodne nas zovu u dvoranu, da se upoznamo sa scenom i tehničkim stvarima. Onda imamo probu, sledi koncert, ponekad i afterparti i na kraju se vraćamo u autobus ili hotel. I sve taku u krug. Toliko o glamuru...“

Iako ima brojna interesovanja (trenutno radi na drugom albumu instrumentalnih kompozicija za orkestar, koji najavljuje singlom „Ocean of Light“), Cody priznaje da mu je trenutno najveći prioritet i razlog za radovanje turneja na koju Chippendalesi kreću.

Ovog proleća stižete na Balkan, nastupaćete u Ljubljani, Zagrebu i Beogradu sa predstavom „ Break The Rules 2016“. Kako izgleda ovaj vaš šou?

To je revija zgodnih muških tela u brodvejskom stilu. (smeh) Naš šou se u  mnogo čemu razlikuje od onog što su devojke videle u filmu „Magic Mike“. Taj šou se više sastoji od solo tačaka, nalik klasičnom striptizu. Mi se trudimo da se distanciramo od toga i da budemo bliži klasičnoj predstavi. Mi imamo mnogo muzike, rekvizita, kostima. Sve naše tačke imaju pravu koreografiju.  I svaka tačka je ostvarenje različite ženske fantazije. Imamo majstore sa gradilišta, vatrogasce, kauboje, čak i „Fifty Shades of Grey“ tačku.

Pretpostaljam da je ta tačka sada veoma popularna?

Da, to je trenutno najpopularnija tačka. I to ne kažem samo zato što sam ja gospodin Grey. (smeh)

Kako si se spremao za taj nastup? Da li si čitao knjigu ili gledao film?

Knjiga je zanimljiva. I bilo je divno gledati sve te stvari iz knjige pretočene na film.Vizuelno je jako zanimljiv, ali ne mogu da kažem da je to moj omiljeni film svih vremena.

Prva stvar koju publika primeti na vašem nastupu jeste to da izgledate odlično. Koliko često trenirate? Znam da si ti posvećen izučavanju nutricionizma. Da li si na nekom posebnom režimu ishrane?

Da, dugo sam izučavao holistički nutricionizam. Vegeterijanac sam, jedem samo organski proizvedenu hranu. Evo kako ja to posmatram - moje telo je moj hram i moram da vodim računa o njemu. Moram da održim i nivo energije u telu, moram da imam bistre misli kako bih bio što bolji na nastupu i kako bih održao nivo koji su kolege postavile. Ovo je fizički veoma zahtevan posao i mi vežbamo baš svakog dana po dva sata, treniramo svaki deo tela.

Kakve su reakcije devojaka na vašim nastupima? Kako ti reaguješ na njihova oduševljenja?

To ponekad deluje nerealno. Na sceni sam pred toliko ljudi... Ali sve se to posmatra iz drugačije perspektive. Moraš da budeš svestan svoje uloge na sceni. Ti si tu da zabaviš te devojke, da na kratko ostvariš njihove fantazije. Ja ne smatram sebe zvezdom, slavnom ličnošću. Ja samo uđem u kostim i tada se transformišem, postajem deo mnogo veće stvari koju vole milioni žena iz celog sveta.

Kako si uopšte postao deo Chippendales priče?

Tom obrtu u mom životu niko se nije nadao, pa ni ja sam. Bavio sam se nekoliko godina muzičkim teatrom i imao sam mnogo iskustva u nastupanju na sceni. Bio sam izgrađeni izvođač. A onda sam otišao na audiciju. Nisam znao šta da očekujem, ali sam prošao. Nastupam već tri godine i ovaj šou mi je otvorio toliko prilika. Video sam divna mesta, upoznao divne ljude. Ovo je neverovatna prilika za mene.

Kako tvoja porodica i prijatelji reaguju na posao kojim se baviš?

Uvek kažem ljudima da dođu na šou i da vide šta radimo, pa da nam sude posle toga. Ja nisam sreo nijednu devojku koja se nije zabavila na našem nastupu. Čak i u konzervativnijim zemljama. Možda šokiramo nekim tačkama, ali ni u jednom trenutku publici nije neprijatno zbog onoga što radimo. Ovo je ultimativno devojačko veče. Devojke su najvažnije u ovoj priči.

Pretpostavljam da nije lako održavati ozbiljnu vezu kada se baviš ovakvim nastupima, a uz to si stalno na turneji. Da li si ti u vezi? Kako izgleda taj aspekt tvog života?

Da, imam devojku. Znaš, ukoliko si u ovom poslu i želiš da imaš vezu, onda moraš da nađeš osobu koja ima neverovatno mnogo poverenja u tebe. Ali i ti moraš da veruješ njoj. Poverenje mora da bude osnova, vaš partner mora da zna da nećete biti neverni bez obzira na ovakve okolnosti.

Da li je ona nekada bila na tvom nastupu ili pak ima pravo na svoj privatni šou? Koju pesmu bi preporučio za takvu priliku?

Hm, kako da ti kažem, prvo pravilo u mom slučaju je – nikada ne donosim posao sa sobom kući. Sa svojom devojkom imam intimne trenutke, ali tu nema striptiza. Mada ni mi u Chippandales nismo klasični striperi. Mi smo izvođači, zabavljači. Mi imamo interakciju sa publikom, ali nisu to oni razuzdani nastupi gde goli momci plešu devojkama u krilu. Da se ne lažemo, na našem nastupu odeća nestaje. Ali mi to radimo sa stilom.

Nezaboravni šou i atraktivni Chippendales plesači zagrejaće Dvoranu Doma Sindikata 16. aprila ove godine! Karte po ceni od 1950 do 4950 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Eventima, kao i preko internet sajta www.eventim.rs. Prodaja ulaznica krenula je 25. februara. U prodaji je i mali broj VIP ulaznica koje uključuju piće dobrodošlice i upoznavanje i druženje sa plesačima.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Leo je upravo dobio još jedno (pomalo bizarno) priznanje

Ceo svet se divi Leonardu DiCapriju i trudi se da mu oda počast na razne načine. Ipak, ovo rusko priznanje malo nas je zbunilo...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: