• Sada Ridiculousness #907
  • Sledeće 15.20H 3 From 1
  • Kasnije 15.30H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 16.20H 3 From 1

Vesti

Red Bull RapLika 2017: naredne nedelje državna finala! (RedBull Promo/Sulejman Omerbašić)
RedBull RapLika
Vesti

Red Bull RapLika 2017: naredne nedelje državna finala!

Objavljeno 14.04.2017. 12:50h Izvor slike: RedBull Promo/Sulejman Omerbašić
MC-ijeve koji će nastupiti u državnim finalima i pokušati izboriti mesto u regionalnom finalu Red Bull RapLike 2017. Državna finala na rasporedu su već naredne nedelje.

Žiri u Hrvatskoj je svoje predstavnike u regionalnom finalu već odredio putem online odabira, a tu čast dobili su Sultan i Krljo. U Srbiji i Bosni i Hercegovini biće održana državna finala, na kojima će se MC-ijevi u verbalnim duelima jedan-na-jedan boriti za mjesto u regionalnom finalu.

Prvo kvalifikaciono takmičenje biće održano u Beogradu u Klubu Fest u Zemunu, u utorak 18. aprila, sa početkom u 21h. Žiri koji će odlučivati o tome ko će predstavljati Srbiju u regionalnom finalu činiće Relja, Grasshoper i Frenkie, a u konkurenciji će se naći osam MC-ijeva: VeB, Samuraj Krek5, L. A. F., Lejdi Lerdi, Krajski, Mali Princ Popz, Crazy Rastaman i Antaaa. Takmičare i publiku kroz veče će voditi popularna Sajsi MC, dok će se za muziku pobrinuti DJ Mrki. Ulaz na dešavanje je 200 dinara, a uz kupljenu kartu gosti dobijaju jedno piće gratis.

RedBull Promo/Sulejman Omerbašić

Foto: RedBull Promo/Sulejman Omerbašić

Tri dana posle, u petak 21.04., na redu je BiH finale Red Bull RapLike. Osam bh. MC-ijeva - Doe, Arot, Noti Limun, Normala, MC Nuha, Traka MC, Perla i Chipppa - suočiće se u sarajevskom The Loft Clubu, gde će njihovo freestyle umeće ocenjivati žiri u sastavu Shtela, prof. sterMa i Frenkie. Za muzičku podlogu zaduženi će biti DJ ekipa Insani u Membrani, dok će se u neuobičajenoj ulozi voditelja naći DJ Soul. Vrata se otvaraju u 21h, a ulaz je 5 KM, u šta je uključena konzumacija.

RedBull Promo/Sulejman Omerbašić

Foto: RedBull Promo/Sulejman Omerbašić

Žiri će pored pobednika iz Srbije i Bosne i Hercegovine imati pozivnicu za još po jednog od učesnika državnih finala, a specijalnu pozivnicu za regionalno finale poslati i jednom MC-iju po odabiru iz neke od zemalja regiona. Osmi učesnik će biti prošlogodišnji pobednik bh. izdanja Red Bull RapLike, Darko Richter.

Time će biti zaokružena lista od osam najboljih MC-ijeva koji će na velikom regionalnom finalu Red Bull RapLike 2017, 20. maja u BiH, pokušati da se domognu laskave titule najboljeg regionalnog freestylera.

Za sve vesti i informacije, pratite web stranicu i Facebook profil takmičenja.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Harper Beckham je sada brendirano ime

Petogodišnjakinja se pridružila Beckham brendu...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: