• Sada Clickbait #104
  • Sledeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

Vesti

Red Bull RapLika: atmosfera sa subotnjeg hip hop spektakla (VIDEO) (Red Bull RapLika Promo)
RedBull RapLika
Vesti

Red Bull RapLika: atmosfera sa subotnjeg hip hop spektakla (VIDEO)

Objavljeno 06.06.2016. 16:40h Izvor slike: Red Bull RapLika Promo
Veliko finale takmičenja Red Bull RapLika, održano u subotu 4. juna u Sarajevu, privuklo je veliki broj ljubitelja hip hop muzike koji su uživali gledajući 16 top MC-ijeva kako se bore za naslov najboljeg bh. freestylera. 

Pobednik je na kraju bio Darko Richter, a na snimku pogledajte kako je izgledao subotnji hip hop spektakl ispred Narodnog pozorišta.

U odličnoj atmosferi koja je u subotu vladala na trgu ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, veliko finale Red Bull RapLike je donelo odličnu zabavu za preko 2.000 okupljenih gledalaca, koji su stajali i po trotoarima i ispred okolnih kafića. Najavljena kiša nije ih sprečila da se okupe kako bi podržali 16 mladih MC-ijeva iz cele BiH koji su se borili za titulu najboljeg rep improvizatora.

Red Bull RapLika Promo

Fotografija: Red Bull RapLika Promo

Finalisti Red Bull RapLike za to su im se revanširali na najbolji mogući način: izvrsnim verbalnim dvobojima, duhovitim rimama i odličnim repovanjem. Nizale su se zanimljive borbe jedan-na-jedan, u kojima je cilj MC-ijeva bio savladati suparnika improvizovanim rimama, smišljenim na licu mesta. Na kraju je kao pobednik iz finalne borbe izašao Darko Richter, drugo mesto je zauzeo Noti Limun, dok je u borbi za treće mesto bolji bio Traka MC.

Red Bull RapLika Promo

Fotografija: Red Bull RapLika Promo

Gledaoce su svojim nastupima obradovali i Frenkie, Kontra, Jala, Sterma, Shtela, Nake, Stihomir i Gaagara. Domaćin večeri bio je Edo Maajka, muzičku podršku davao je DJ Soul, a nastupe takmičara ocenjivao je žiri u sastavu: Frenkie, Jala, Sokol, Samir Čulić i Billain.

Na snimku pogledajte delić atmosfere sa subotnjeg hip hop prvenstva, a organizatori najavljuju objavljivanje još video materijala sa takmičenja uskoro.

Sve informacije i vesti pogledajte na sajtu, a TV video preuzmite ovde.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

PETA reizdala Princeovu pesmu "Animal Kingdom"

Pesmu im je poklonio Prince još 1999. godine...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: