• Sada Clickbait #104
  • Sledeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

Vesti

Red Bull RapLika: Frenkie i Jala pozivaju repere iz BiH da pokažu šta znaju (Promo / Red Bull Raplika)
Vesti

Red Bull RapLika: Frenkie i Jala pozivaju repere iz BiH da pokažu šta znaju

Objavljeno 06.05.2016. 15:40h Izvor slike: Promo / Red Bull Raplika
Prijave za Red Bull RapLiku, takmičenje u freestyle repovanju, otvorene su još nekoliko dana samo za repere iz Bosne i Hercegovine. Članovi žirija, poznati reperi Frenkie i Jala, pozivaju mlade bh. MC-jeve da se prijave za takmičenje i pokažu svoje umeće u smišljanju improvizovanih rima.

Prijave za Red Bull RapLiku, takmičenje u kojem se bh. reperi nadmeću u sklapanju rima na licu mesta, otvorene su do 11. maja, a takmičari se mogu prijaviti na web stranici www.redbullraplika.com. Sve što je potrebno jeste da registrujete profil i web kamerom snimite jednominutni video sa svojom rep improvizacijom.

Žiri će od prijavljenih odabrati najboljih 32 za učešće u Državnom finalu 4. juna, gde će kroz borbe 1-na-1 odlučiti ko će od njih poneti titulu najboljeg bh. freestylera.

U žiriju koji će ocenjivati MC-jeve na Državnom finalu naći će se i poznati bh. reperi Frenkie i Jala. Frenkie je već više puta bio član žirija i domaćin takmičenja Red Bull MC Battle 2010, 2011 i 2012, preteče Red Bull RapLike. Jala se ovih dana sa bh. Eurosong timom nalazi u Štokholmu, gde predstavlja svoju zemlju na izboru za Pesmu Evrovizije.

„Evrovizija jeste veliko takmičenje, i ja se osećam euforično, ali verujem da se i ovi mladi reperi osećaju isto kao i ja. Njima je ovo isto tako veliko. Svi hoće pobedu i svi hoće prvo mesto. I ja ću uskoro osetiti ono što će i oni“, izjavio je Jala.

Frenkie i Jala u videu govore o svojim očekivanjima od takmičenja, kako da se prijavite, o freestylingu i tome šta bi jedan MC trebalo da zna i pozivaju bh. repere koji misle da imaju ono što je potrebno da se prijave za takmičenje i pokažu šta znaju.

U videu pogledajte i poslušajte šta Frenkie i Jala kažu o takmičenju, a za sve informacije i prijave posetite www.redbullraplika.com. Najnovije vijesti i dešavanja možete pratiti na Facebook stranici takmičenja.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Poslušajte novi singl Ariane Grande "Into You"

Pesma dolazi sa njenog predstojećeg albuma "Dangerous Woman"...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: