• Sada Clickbait #104
  • Sledeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

Vesti

Red Bull RapLika: Frenkie i Kontra prenose atmosferu (Red Bull Promo)
Frenkie
Vesti

Red Bull RapLika: Frenkie i Kontra prenose atmosferu

Objavljeno 17.05.2016. 09:25h Izvor slike: Red Bull Promo
Prijave za Red Bull RapLiku, takmičenje u hip hop improvizaciji, završene su u sredu 11. maja. Žiri preslušava pristigle prijave, a uskoro će biti poznata imena 16 MC-ijeva koji će se u velikom finalu 4. juna u Sarajevu boriti za naslov najboljeg bh. freestylera.

Prijave za takmičenje Red Bull RapLika su okončane, i sada je na žiriju da izabere najbolje od prijavljenih koji će učestvovati u Državnom finalu, koje je zakazano za 4. jun 2016. godine na Pozorišnom trgu Susan Sontag, ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu. Imena 16 finalista trebala bi biti poznata uskoro. Njihove nastupe u finalu ocjenjivaće žiri u sastavu Frenkie, Jala i Sokol, a domaćin večeri biće Edo Maajka.

U međuvremenu, zagrevanje i pripreme za veliko finale uveliko teku na www.redbullraplika.com, gde se MC-ijevi mogu boriti 1-na-1 u četiri oka ili učestvovati u javnim online borbama pred publikom svakog ponedeljka od 20 do 22h. Online turniri ponedeljkom postaju sve popularniji, uz sve veći broj MC-ijeva koji učestvuju i sve veći broj gledalaca: broj registrovanih korisnika stranice već je prešao 800 ljubitelja hip hopa iz cele regije.

A kakva je atmosfera i kako izgledaju borbe MC-ijeva uživo možete pogledati u ovom videu, u kojem o svom iskustvu sa takmičenja Red Bull MC Battle 2011 govori bh. reper Kontra. U videu se pojavljuje i Frenkie, koji je tada - kao i sada - bio u žiriju. Njih dvojica govore i o počecima svoje saradnje, koja traje i danas.

Sve informacije o takmičenju na www.redbullraplika.com, a najnovije vesti i dešavanja na Facebook stranici.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Coldplay objavili nadrealni video

Video ima neke stvarno "trip" momente...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: