Home Vesti
Regionalni Vh1 kanal počinje sa radom krajem septembra!

Regionalni Vh1 kanal počinje sa radom krajem septembra!

13.09.2012. 12:00h 17 10

Vh1 kanal - od sada po vašem ukusu!

Krajem septembra sa radom počinje regionalni kanal televizije Vh1! Nezaobilazna TV destinacija za sve ljubitelje muzike doživeće svoj preobražaj, pa će sada muzički program biti obogaćen i muzikom najpopularnijih regionalnih izvođača.

Nastavljajući dobro poznatu Vh1 tradiciju, gledaoci će biti u prilici da uživaju u muzičkim spotovima iz svih dekada istorije popularne muzike, a po prvi put će se u programu naći i spotovi izvođača iz bogate muzičke istorije našeg regiona na kojima su odrastale generacije ljubitelja muzike.

"Koncepcija programa se neće promeniti. Vh1 ostaje kanal koji će 24 sata emitovati samo muziku i video spotove, ali će regionalni Vh1 pratiti poboljšanja u odabiru muzike, uređivačke politike i novih muzičkih segmenata. Ono što će se promeniti, i zbog čega smo mi veoma nestrpljivi da krenemo sa emitovanjem programa, jesu spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati. Vreme je da Vh1 otvori vrata bogatoj muzičkoj istoriji regiona, i ovo smatramo revolucionarnim korakom u domaćoj muzičkoj industriji, koja će pomoći izvođačima, a nas vratiti u neka srećnija vremena za pop i rock muziku na ovim prostorima. Arhivski materijal je toliko dragocen, šarenolik i zanimljiv da će svakako biti u najmanju ruku interesantno sve to ponovo videti na televiziji", rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 kanala glavni i odgovorni  urednik MTV i Vh1 kanala Ninoslav Jovanović.

Svoju podršku otvaranju regionalnog Vh1 kanala upitio je i veliki broj muzičara iz svih zemalja u region među kojima su Bajaga, Massimo, Đule iz Van Gogha, grupa Jinx...

"Veoma mi je drago što konačno kreće regionalni Vh1, televizija na kojoj će gledaoci moći da čuju i vide, nadam se, gomilu dobre domaće muzike i spotova. Posebno se nadam da će odgovorni ljudi na Vh1 podrobno istražiti brojne arhive i izvući na svetlost dana neke davno zaboravljene pesme i izvođače koje treba upoznati sa novim generacijama ljubitelja muzike" – Momčilo Bajagić Bajaga

"Muzika, muzika i samo muzika! Bravo za novi kanal!" - Đule Van Gogh

"Meni kao muzičaru uvek je veliki događaj pokretanje novog programa koji promoviše muziku, a pogotovo onu vizuelnu. To nas muzičare tera da što bolje i što kvalitetnije napravimo svoje videospotove ne bi li bili dovoljno dobri da se vrtimo uz velike svetske zvezde" – Massimo Savić

"Jako nam je drago što se i Vh1 okreće prema nama. Jinx su uvek dosta pazili na svoje spotove i otvaranje još jednog kanala na kojem će se vrteti nam jako odgovara, a i Vh1 je kanal koji vrti malo ozbiljniju, odrasliju muziku koju volimo da slušamo." – Jinx

"S obzirom da volim da gledam Vh1 odlična mi je vest da se pokreće regionalna verzija. Naravno, biće to i još jedan kanal na kojem će bendovi i muzičari, pa tako i ja, zavrteti svoje spotove." - Neno Belan

Iza pokretanja regionalnog Vh1 kanala stoji kompanija MTV Adria koja je vlasnik licnence MTV Networks za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru koja u regionu već emituje tri programa MTV kanala za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Vh1 kanal je deo lanca MTV Networks, koji pripada kompaniji Viacom International Media Networks (VIMN) i  gleda se u više od 1.8 miliona domaćinstava širom regiona. Vh1 je deo osnovnog paketa svih kablovskih, IPTV i DTH operatera i emituje muzički program 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

O kompaniji Viacom International Media Networks:

Viacom International Media Networks (VIMN) je odeljenje kompanije Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB). VIMN obuhvata mnoge najpopularnije svetske multimedijalne brandove sa zabavnim programom, uključujući MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, non-premium kanale sa brandom Paramount Pictures, VH1, VIVA, MTVHD, TMF (The Music Factory), COLORS, Game One i Tr3s: MTV, Musicá y Mas, kanal za područije Latinske Amerike. Brandovi kompanije Viacom dostupni su širom sveta, u više od 600 miliona domaćinstava, u 160 regiona i na 34 jezika, preko 166 lokalno prilagođenih i vođenih TV kanala i više od 550 sopstvenih digitalnih medija i kanala mobilne televizije.

Najnovije vesti o regionalnom Vh1 kanalu potražite na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/Vh1Adria.

Otvori sve Komentari korisnika:
LukeBe
LukeBe 31.08.2014 14:13 0

TMF je ugasen tako da nema logike stavljati ga u listu kanala koja MTV drzi.

Odgovori: 0
Aleksandar96
Aleksandar96 12.09.2013 21:28 +2

Koji je prvi spot emitovan na Vh1 Adria?

Odgovori: 0
Alen Ivankov
Alen Ivankov 24.06.2013 18:37 +2

ZASTO NE STAVITE NEKE NOVE EMISIJE I MALO OSVEZITE VH1 DA PROMENITE GA DA BUDE KAO NEKADA.MOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIMMMMM VASSSSSSS.

Odgovori: 0
Иван Ђокић
Иван Ђокић 07.11.2012 13:27 +2

Kad vas molim ne pustajte aleksandru kovac i slicne, terate publiku. Mi smo uz VH1 samo zato sto volimo staru muziku.

Odgovori: 1
LukeBe
LukeBe 31.08.2014 14:13 0

Slazem se!

Odgovori: 0
Stefan Uros Grujic
Stefan Uros Grujic 01.10.2012 22:00 +3

samo da ne pustaju stalno nove pesme.. ja volim taj kanal zato sto stalno pustaju hitove iz 80-ih :D samo da se to ne promeni

Odgovori: 0
Marija Terzic
Marija Terzic 30.09.2012 17:58 +1

Ostaje li "običan" vh1?

Odgovori: 0
Waky
Waky 26.09.2012 23:48 +1

U do dzaja :D

Odgovori: 0
MareX97
MareX97 18.09.2012 22:53 +9

ja iskreno ne volim nista domace sa mtv-a. ni loollobrigidu, ni edo majku, ni dubiozu kolektiv, ni tbf, ni sevdah baby,... meni je to sve bezveze. znam da zvucim kao amerikanizovano razmazeno dete ali to je licno moje misljenje.

Odgovori: 1
McKaty
McKaty 21.09.2012 14:42 +2

I ja isto :D
Ne zvucis kao amerikanizovano razmazeno dete, jer je to stvar ukusa :D

Odgovori: 0
ax14
ax14 14.09.2012 01:32 +3

Jao ne kao pocnu da pustaju iz naftalina neke rok spotove. Ostavite barem i ovaj vh1 na koji smo svi navikli, dosta mi je kad vidim domace regionalne na mtv pa prebacujem odmah.

Odgovori: 0
stefan 92
stefan 92 13.09.2012 23:24 +6

Jos jedan kanal manje za gledanje. Smarate sa domacim izvodjacima koji nisu ni za jutjub. ko hoce domace neka gleda dm sat i slicna ****** a ne da unistavate dobar kanal.

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena