• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Vh1
Vesti

Regionalni Vh1 kanal počinje sa radom krajem septembra!

Objavljeno 13.09.2012. 12:00h
Vh1 kanal - od sada po vašem ukusu!

Krajem septembra sa radom počinje regionalni kanal televizije Vh1! Nezaobilazna TV destinacija za sve ljubitelje muzike doživeće svoj preobražaj, pa će sada muzički program biti obogaćen i muzikom najpopularnijih regionalnih izvođača.

Nastavljajući dobro poznatu Vh1 tradiciju, gledaoci će biti u prilici da uživaju u muzičkim spotovima iz svih dekada istorije popularne muzike, a po prvi put će se u programu naći i spotovi izvođača iz bogate muzičke istorije našeg regiona na kojima su odrastale generacije ljubitelja muzike.

"Koncepcija programa se neće promeniti. Vh1 ostaje kanal koji će 24 sata emitovati samo muziku i video spotove, ali će regionalni Vh1 pratiti poboljšanja u odabiru muzike, uređivačke politike i novih muzičkih segmenata. Ono što će se promeniti, i zbog čega smo mi veoma nestrpljivi da krenemo sa emitovanjem programa, jesu spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati. Vreme je da Vh1 otvori vrata bogatoj muzičkoj istoriji regiona, i ovo smatramo revolucionarnim korakom u domaćoj muzičkoj industriji, koja će pomoći izvođačima, a nas vratiti u neka srećnija vremena za pop i rock muziku na ovim prostorima. Arhivski materijal je toliko dragocen, šarenolik i zanimljiv da će svakako biti u najmanju ruku interesantno sve to ponovo videti na televiziji", rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 kanala glavni i odgovorni  urednik MTV i Vh1 kanala Ninoslav Jovanović.

Svoju podršku otvaranju regionalnog Vh1 kanala upitio je i veliki broj muzičara iz svih zemalja u region među kojima su Bajaga, Massimo, Đule iz Van Gogha, grupa Jinx...

"Veoma mi je drago što konačno kreće regionalni Vh1, televizija na kojoj će gledaoci moći da čuju i vide, nadam se, gomilu dobre domaće muzike i spotova. Posebno se nadam da će odgovorni ljudi na Vh1 podrobno istražiti brojne arhive i izvući na svetlost dana neke davno zaboravljene pesme i izvođače koje treba upoznati sa novim generacijama ljubitelja muzike" – Momčilo Bajagić Bajaga

"Muzika, muzika i samo muzika! Bravo za novi kanal!" - Đule Van Gogh

"Meni kao muzičaru uvek je veliki događaj pokretanje novog programa koji promoviše muziku, a pogotovo onu vizuelnu. To nas muzičare tera da što bolje i što kvalitetnije napravimo svoje videospotove ne bi li bili dovoljno dobri da se vrtimo uz velike svetske zvezde" – Massimo Savić

"Jako nam je drago što se i Vh1 okreće prema nama. Jinx su uvek dosta pazili na svoje spotove i otvaranje još jednog kanala na kojem će se vrteti nam jako odgovara, a i Vh1 je kanal koji vrti malo ozbiljniju, odrasliju muziku koju volimo da slušamo." – Jinx

"S obzirom da volim da gledam Vh1 odlična mi je vest da se pokreće regionalna verzija. Naravno, biće to i još jedan kanal na kojem će bendovi i muzičari, pa tako i ja, zavrteti svoje spotove." - Neno Belan

Iza pokretanja regionalnog Vh1 kanala stoji kompanija MTV Adria koja je vlasnik licnence MTV Networks za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru koja u regionu već emituje tri programa MTV kanala za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Vh1 kanal je deo lanca MTV Networks, koji pripada kompaniji Viacom International Media Networks (VIMN) i  gleda se u više od 1.8 miliona domaćinstava širom regiona. Vh1 je deo osnovnog paketa svih kablovskih, IPTV i DTH operatera i emituje muzički program 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

O kompaniji Viacom International Media Networks:

Viacom International Media Networks (VIMN) je odeljenje kompanije Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB). VIMN obuhvata mnoge najpopularnije svetske multimedijalne brandove sa zabavnim programom, uključujući MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, non-premium kanale sa brandom Paramount Pictures, VH1, VIVA, MTVHD, TMF (The Music Factory), COLORS, Game One i Tr3s: MTV, Musicá y Mas, kanal za područije Latinske Amerike. Brandovi kompanije Viacom dostupni su širom sveta, u više od 600 miliona domaćinstava, u 160 regiona i na 34 jezika, preko 166 lokalno prilagođenih i vođenih TV kanala i više od 550 sopstvenih digitalnih medija i kanala mobilne televizije.

Najnovije vesti o regionalnom Vh1 kanalu potražite na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/Vh1Adria.

Komentari

LukeBe
LukeBe
31.08.2014 14:13
TMF je ugasen tako da nema logike stavljati ga u listu kanala koja MTV drzi.
Aleksandar96
Aleksandar96
12.09.2013 21:28
Koji je prvi spot emitovan na Vh1 Adria?
Alen Ivankov
Alen Ivankov
24.06.2013 18:37
ZASTO NE STAVITE NEKE NOVE EMISIJE I MALO OSVEZITE VH1 DA PROMENITE GA DA BUDE KAO NEKADA.MOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIMMMMM VASSSSSSS.
Иван Ђокић
Иван Ђокић
07.11.2012 13:27
Kad vas molim ne pustajte aleksandru kovac i slicne, terate publiku. Mi smo uz VH1 samo zato sto volimo staru muziku.
LukeBe
LukeBe
31.08.2014 14:13
Slazem se!
Stefan Uros Grujic
Stefan Uros Grujic
01.10.2012 22:00
samo da ne pustaju stalno nove pesme.. ja volim taj kanal zato sto stalno pustaju hitove iz 80-ih :D samo da se to ne promeni
Marija Terzic
Marija Terzic
30.09.2012 17:58
Ostaje li "običan" vh1?
Waky
Waky
26.09.2012 23:48
U do dzaja :D
MareX97
MareX97
18.09.2012 22:53
ja iskreno ne volim nista domace sa mtv-a. ni loollobrigidu, ni edo majku, ni dubiozu kolektiv, ni tbf, ni sevdah baby,... meni je to sve bezveze. znam da zvucim kao amerikanizovano razmazeno dete ali to je licno moje misljenje.
McKaty
McKaty
21.09.2012 14:42
I ja isto :D
Ne zvucis kao amerikanizovano razmazeno dete, jer je to stvar ukusa :D
ax14
ax14
14.09.2012 01:32
Jao ne kao pocnu da pustaju iz naftalina neke rok spotove. Ostavite barem i ovaj vh1 na koji smo svi navikli, dosta mi je kad vidim domace regionalne na mtv pa prebacujem odmah.
stefan 92
stefan 92
13.09.2012 23:24
Jos jedan kanal manje za gledanje. Smarate sa domacim izvodjacima koji nisu ni za jutjub. ko hoce domace neka gleda dm sat i slicna ****** a ne da unistavate dobar kanal.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.
  • 1
  • 2
Vesti

Pink i Eminem - preslušajte "Here Comes The Weekend"

Na internetu se pojavila nova pesma sa albuma "The Truth About Love" koji dolazi 17. septembra...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: