• Sada Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #722
  • Sledeće 22.10H Just Tattoo Of Us #107
  • Kasnije 23.00H 3 From 1
  • Još kasnije 23.10H Alternative Nation

Vesti

Resonate festival: Dnevni program u Jugoslovenskoj kinoteci (Promo / Resonate)
Vesti

Resonate festival: Dnevni program u Jugoslovenskoj kinoteci

Objavljeno 09.04.2015. 12:00h Izvor slike: Promo / Resonate
Resonate festival  svoje četvrto izdanje počinje u ponedeljak, 13.aprila u 10:00h u zgradi Jugosloevnske kinoteke!

Program ovogodišnjeg Resonate festivala veći je nego ikada i donosi uzbudljivih šest dana i šest noći na najatraktivnijim mestima u gradu. Kompletan dnevni program, koji podrazumeva predavanja, debate, radionice i projekcije odigraće se u zgradi Jugoslovenske kinoteke, kao i prošle godine, brojne radionice će biti smeštene u UK Parobrod, a najveća predavanja u Kolarčevoj zadužbini.

Uporno pomerajući granice između umetnosti, medija i tehnologije, novo izdanje festivala proširuje svoj program na šest dana - od ponedeljka, 13. aprila do subote, 18. aprila, a ove godine čine ga dve programske celine: LIVE i CONFERENCE.

Resonate 2015 počinje LIVE programom, koji se bavi ulogom i uticajem savremenih tehnologija na muziku i novim tendencijama u muzici uopšte. Radionice, i predavanja držaće  i brojne zvezde večernjeg programa, kao što su između ostalih i Ben Frost, Emika, Lichens, Rob Clouth i Sculpture, a očekujte i brojne debate upravo na temu novih tendencija u savremenoj muzici kao umetnosti, ali i u muzičkoj industriji.

CONFERENCE program, kao suština Resonate festivala, nastavlja se na LIVE program i traje od četvrtka do subote. Ovaj program predstavlja platformu za povezivanje, razmenu znanja i edukaciju, koja spaja vrhunske umetnike i istraživače u bavljenju pozicijom tehnologije u umetnosti i kulturi. Radionice, predavanja, izložbe, prezentacije, panel diskusije, projekcije,  i izuzetni audio vizuelni performansi, čine ovaj deo programa festivala.

Dom omladine Beograda, Monsun, Drugstore, The Tube i Magacin Depo su prostori koji će ugostiti više od dvadeset imena savremene svetske elektronske muzičke scene tokom šest festivalskih dana:

Blixa Bargeld, Simian Mobile Disco, Andy Stott, Ben Frost,  Fennesz & Lillevan, Machinedrum, Sons of Magdalene, Inc., SOPHIE, Emika, Lichens, Bob Osterag, Olga Bell, Rob Clouth, Rrose, Kamran Sadeghi, Wouter Van Veldhoven, Yuri Landman, Senyawa, Le Revelateur, Sculpture, Machinefabriek.

Resonate tradicionalno podržava talentovane domaće umetnike, koji će svih šest dana nastupati zajedno sa svim svetskim zvezdama koji će biti  gosti festivala:

Marko Nastić, Jan Nemeček, Vlada Janjić, Rahmanee, Marko Milosavljević, HETEM, Nemanja Aćimović, Feloneezy, Thinker, Stevie Whisper, Lenhart Tapes.

Ovogodišnji Resonate s ponosom predstavlja i saradnju sa čuvenom svetskom muzičkom platformom: Red Bull Music Academy (četvrtak, 16. April).

Predstojeći Resonate ima preko 40 akreditovanih  inostranih novinara iz celog sveta i još toliko domaćih.

Sve informacije o učesnicima, specijalnim ponudama i novostima Resonate festivala, možete pronaći na stranici resonate.io/2015 i pratiti na društvenim mrežama festivala:

Hashtag festivala je #res15

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima.

Specijalna  cena karata za region:

Komplet karta (ceo program - šest dana i šest noći)               RSD 14.650 (€120)

Komplet za večernji - muzički program (oko 30 nastupa):     RSD  6.750 (€55)

Dnevna karta (četiri koncerta):                                                  RSD 1.250  (€10)

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Možemo li da očekujemo novi „High School Musical“?

Sad nam je Ashley Tisdale zagolicala maštu! Glumica i pevačica nedavno je komentarisala moguće okupljanje ekipa filma „High School Musical“.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: