• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

Vesti

Ryan Gosling dirljivim govorom zahvalio Evi Mendes (Getty Images)
Ryan Gosling
Vesti

Ryan Gosling dirljivim govorom zahvalio Evi Mendes

Objavljeno 09.01.2017. 12:10h Izvor slike: Getty Images
"Da nije preuzela sve na sebe kako bih ja imao ovo iskustvo, sigurno bi netko drugi bio umesto mene danas".

Ryan Gosling i Eva Mendes su prilično tihi kad je u pitanju njihov privatni život, ali kad je Ryan osvojio Zlatni globus za Najboljeg glumca u filmu - mjuzikl ili komedija, posvetio je govor svojoj partnerki i majci njihovih dveju kćeri.

Dirljivim govorom zahvalio je Evi koja je preuzela svu brigu o njihovoj ćerki, a istovremeno je bila i trudna i brinula se za brata koji je bolovao od raka, dok je Ryan snimao "La La Land".

Ryan je rekao:

"Želio bih da pokušam da zahvalim jednoj osobi i kažem da dok sam ja pevao i plesao i svirao klavir i imao jedno od najboljih iskustava koje sam ikad imao na filmu, moja draga jer odgajala našu ćerku, trudna sa drugim detetom, i pomagala svom bratu u borbi sa rakom. Da nije preuzela to sve na sebe kako bih ja imao ovo iskustvo, sigurno bi neko drugi bio umesto mene danas. Tako da, draga, hvala ti. Za moje kćeri Amadu i Esmeraldu, volim vas. I ako bih mogao, voleo bih da posvetim ovu nagradu kao uspomenu na njenog brata, Juana Carlosa Mendesa. Hvala HFPA-i. Laku noć."

Mendes i Gosling upoznali su se 2012. godine kad su oboje glumili u filmu "The Place Beyond the Pines". Njihova prva kćer Esmeralda rodila se 2014. godine, a druga Amada u aprilu 2016. godine.

Pogledajte ovaj dirljivi govor:

Izvor: harpersbazaar.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Huawei predstavio sledeću eru telefona - Inteligentni telefon

Na CES® 2017 skoro 3.000 ljudi je prisustvovalo govoru koji je ispred Huawei Consumer Business Group održao CEO grupe Ričard Ju. 

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: