• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

Vesti

Samo za 18+: MTV te vodi u provod sa Chippendalesima (Getty Images)
Chippendales
Vesti

Samo za 18+: MTV te vodi u provod sa Chippendalesima

Objavljeno 13.04.2016. 20:30h Izvor slike: Getty Images
Najzdgodniji momci koji nemaju problem sa skidanjem odeće u javnosti, plesna trupa Chippendales, nastupa u Beogradu 16. aprila, a MTV za tebe ima posebno iznenađenje!

„Mi u Chippendales nismo klasični striperi. Mi smo izvođači, zabavljači. Mi imamo interakciju sa publikom, ali nisu to oni razuzdani nastupi gde goli momci plešu devojkama u krilu. Da se ne lažemo, na našem nastupu odeća nestaje. Ali mi to radimo sa stilom“, kazao je jedan od Chippendales momaka, Cody Canyon u ekskluzivnom intervjuu za MTV, koji u celosti možete pročitati OVDE.

Momci, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta su apsolutni svetski fenomen.

To dokazuju i podaci da su tokom poslednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta.  Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica! 

Foto: Promo / Taramount Film

Ova neodoljiva ekipa u Beograd stiže zbog nastupa koji je zakazan za 16. april u Dvorani Doma Sindikata! Karte po ceni od 1950 do 4950 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Eventima, kao i preko internet sajta www.eventim.rs.

Ali tvoj MTV ne bi bio tvoj MTV da nema za tebe besplatne karte na poklon! Dakle, poklanjamo 2x2 besplatne karte za provod sa Chippendalesima u subotu, 16. aprila!

Sve što treba da uradiš je da kreativno odgovoriš na naš zadatak! Naime, Cody nam je u razgovoru otkrio da nema omiljenu pesmu za striptiz pred svojom devojkom (jer ne voli da „donosi posao kući“, ccc...) pa smo odlučili da mu pomognemo.

Potrebno je da osmisliš zavodljivu, zabavnu, opuštenu i seksi listu MTV hitova uz koje ti zamišljaš idealan striptiz! Svoje predloge pošalji nam na karte@mtv.rs, a mi ćemo autore/ke dve najkreativnije liste nagraditi sa po 2 besplatne karte!

Pa, šta čekaš? Chippendales ekipa čeka na tebe!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

​Bono: Pošaljite Amy Schumer u borbu protiv ISIS-a

Vođa benda U2 smatra da bi se protiv terorista trebalo boriti smehom, a ne uzvraćati nasiljem...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: