• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass

Vesti

Say It In Song Weekend (Promo MTV)
Vesti

Say It In Song Weekend

Objavljeno 22.04.2017. 09:15h Izvor slike: Promo MTV
Ovog vikenda umesto reči, komuniciramo pesmom! Subota i nedelja od 12:10 na MTV kanalu su rezervisani za popularnu MTV seriju "Say It In Song", na čelu sa Redfoo-om.

Želite da svojoj simpatiji izjavite ljubav tako da je oborite s nogu, date otkaz na najluđi mogući način i postanete legenda među kolegama, poželite nekom dragom srećan rođendan ili da čestitate roditeljima godišnjicu braka… jedini problem je što vam nedostaju prave reči za to.

Ne brinite više o tim stvarima jer je MTV ima rešenje! Umesto reči, koje često zafale baš kada su najviše potrebne, iskoristite univerzalni jezik – muziku, i recite to pesmom!

“Say It In Song” je nova muzička emisija koju ovog vikenda možete da gledate na MTV kanalu, a vodiće je član čuvenog elektro-rep dvojca LMFAO, Redfoo.

Oslanjajući se na jedinstvenu moć muzike da poveže ljude na moćan način, “Say It In Song” će zahvaljujući pesmama preneti važne poruke kroz različite kreativne ludorije kao što su plesne tačke, intimne serenade, spotovi “iz kućne radinosti”, muzičke podvale i mnoge druge… gledaoci će dobiti uvid u pozadinu priče i pratiće kako se čitava akcija odvija dok tim stručnjaka osmišljava I priprema čitavu tačku, a onda će uslediti finalno iznenađenje i reakcija.

Zato, ukoliko želite da izađete iz prijateljske zone, pitate nekoga da se uda za vas ili da raskinete, obavite “onaj” razgovor sa decom tinejdžerima ili jednostavno želite da se ludo zabavite i nešto otpevate onda obavezno gledajte “Say It In Song” jer ćete dobiti odlične ideje!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Šta su ove zvezde otkrile guglajući svoje ime

Priznajte da ste i vi guglali svoje ime, barem jednom...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: