• Sada 3 From 1
  • Sledeće 22.40H Vidiots #110
  • Kasnije 23.10H Ridiculousness #910
  • Još kasnije 23.30H Clickbait #104

Vesti

Evo zašto je Selena prekinula veliku svetsku turneju (Getty Images)
Selena Gomez
Vesti

Evo zašto je Selena prekinula veliku svetsku turneju

Objavljeno 16.03.2017. 18:20h Izvor slike: Getty Images
Prošlogodišnja „Revival“ turneja iznenada je prekinuta. Sada znamo i zašto...

Bilo je to teško razdoblje za Selenu Gomez, već smo znali, jer Sel nije zvezda koja bi tek tako prekinula turneju i otkazala sve dalje koncerte. Ipak, to se desilo sa prošlogodišnjom „Revival“ turnejom, a u novom intervjuu za američki Vogue, Selena najzad otkriva i zašto.

„Turneje su za mene veoma usamljena meta. Moje samopouzdanje je bilo poljuljano. Bila sam depresivna, anksiozna. Počela sam da dobijam napade panike pre nego što bih se popela na binu ili čim bih sišla sa nje“, priča Selena u velikom intervjuu za aprilsko izdanje časopisa Vogue.

„Bukvalno sam osećala da nisam dovoljno dobra, da nisam sposoba. Osećala sam da ne dajem ništa svojim fanovima i mislim da su oni to videli. Potpuni haos. Navikla sam da nastupam pred klincima. Na koncertima bih im tražila da svi podignu mali prst i zakunu se kako nikad neće nikom dozvoliti da ih natera da se osećaju da nisu dovoljno dobri. odjednom sam na koncertima imala decu koja piju i puše. Ljude koji imaju dvadeset i trideset godina. Gledam ih i ne znam šta da im kažem“, nastavlja Selena.

„Ne mogu da im kažem: ’Hajde sada svi da obećamo da ćemo zauvek biti lepi.’ To jednostavno ne funkcioniše tako. Znam to jer sam i sama imala iste probleme sa kojima su se oni suočavali.“

Za one koji ne prate Selenu tako redovno kao mi, trebalo bi da znaju da se pevačica već nekoliko vreme bori protiv lupusa koji joj sve češće zadaje probleme.

@revivaltour

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Aug 15, 2016 at 5:40am PDT

„Ono što hoću da kažem da jeste da je život stresan i da sam dobila takvu želju da pobegnem od svega“, priča Selena dodajući kako misli da su i fanovi to primetili. „Mislila sam da svi misle kako su protraćili vreme na mene.“

Od tada je Sel prošla kroz terapiju u trajanju od devedeset dana, a i sada posećuje psihoterapeuta pet puta nedeljno. On joj pomaže da kroz terapiju reguliše svoje emocije, popravi komunikaciju i razmišlja na zdraviji način.

O svemu ovome odlučila je da progovori jer želi da što više ljudi govori o terapijama na koje idu.

„Mi devojke smo naučene da budemo otporne na sve, jake i seksi i kul i opuštene. Ali i mi imamo pravo da budemo slomljene.“

Upravo tako Sel! Inače, ovo je Selenin prvi put da se nalazi na naslovnici američkog izdanja ovog prestižnog magazina. Ekskluzivne fotke čekaju te OVDE.

Izvor: Idolator

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

James Corden je najbolja Lepotica na svetu (VIDEO)

Izvini Emma, ali James nas je nasmejao i ulepšao nam dan!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: