• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

Vesti

Srećan 34. rođendan MTV! (MTV)
Vesti

Srećan 34. rođendan MTV!

Objavljeno 01.08.2015. 11:25h Izvor slike: MTV
Prvog avgusta 1981. godine prvi put je zvanično lansiran MTV kanal, koji je zauvek izmenio muzičku industriju i pop kulturu, a od tada ne možemo da se nagledamo muzičkih spotova i naslušamo se hitova.

Oni stariji mogu da se sete i prvi trenutaka kada je počela sa radom revolucionarna televizija koja danas ima i društvo sajtova. Prvu rečenicu je tada izgovorio John Lack: "Ladies and gentleman, rock and roll." Tada je prikazan spot "Video Killed the Radio Star" grupe Buggles.

U prvoj deceniji, MTV je dao muzičke senzacije poput Madonne, Cyndi Lauper, Michaela Jacksona i magične spotove poput "Like a Virgin", "Girls Just Want to Have Fun," and "Thriller."

Sajt MTV.rs ima novo lice i želi da otkrije sve tajne drugarstva, kako bismo zajedno krenuli u nove online avanture! Želimo da budemo deo tvoje BFF ekipe!

Otkrij nam zašto voliš svog najboljeg druga? Zašto je tvoja najbolja drugarica bolja od svih drugih?

Pozivamo te da snimiš kratak video u kojem ćeš u jednoj rečenici odgovoriti na pitanje: „Zašto voliš svog najboljeg druga?“

Snimke koje napraviš (jedan ili više njih) pošalji nam na mejl info@mtv.rs ili u naš Facebook Inbox, a ukoliko tvoj odgovor bude kreativan, zanimljiv i pre svega iskren, nemoj da se iznenadiš ako te MTV veoma uskoro pozove i iznenadi super poklonima!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Kelly Clarkson u izdanju "Wrecking Ball" Miley Cyrus (VIDEO)

Kao deo njene serije obrada hitova uživo, Kelly je izvela i jednu od najmoćnijih balada ovog milenijuma na svom koncertu u Indijanapolisu - "Wrecking Ball".

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: