• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Taylor nas je raznežila svojim pisanjem o Edu (Getty Images)
Taylor Swift
Vesti

Taylor nas je raznežila svojim pisanjem o Edu

Objavljeno 21.04.2017. 12:00h Izvor slike: Getty Images
Evo zašto Taylor Swift smatra da je Ed Sheeran jedna od sto najutucajnijih osoba na svetu!

Tačnije, to smatra američki magazin Time koji je Eda uvrstio na svoju listu najuticajnijih osoba, a oni su zamolili Taylor da napiše lepo obrazloženje za taj odabir.

I premda već mesecima izbegava medije, Taylor Swift je pristala da napiše dirljivo obrazloženje. Kad kažemo dirljivo, mislimo na to da nas je njihov prijateljski odnos ponovo dirnuo u srce. Ed i Tay, friendship goals!

„Kada je bio mladi, nezreli riđokosi dečak koji je odrastao u Safoku, Ed Sheeran je odlučio da želi da postane muzičar. Počeo je da piše pesme i svira instrumente kao mnogi druge ljudi koji se nadaju uspehu, ali se desilo nešto veoma posebno što je pokrenulo jednu od najimpresivnijh sve-sam-uradio-sam karijera u muzici“, piše Taylor.

Ona navodi kako je Ed iz tog dečaka izrastao u svojevrsnu muzičku mašineriju, borca koji ustane i pre nego što su drugi videli da je pao.

Taylor dalje piše kako je gledala Eda i tokom najblistavijih trenutaka u karijeri, ali i tokom dana kada se osećao kao gubitnik.

„Nikada neću osvojiti Grammy nagradu“, kazao joj je Ed jednom prilikom, iako ga je ona ubeđivala u suprotno. „Nekoliko nedelja kasnije sreli smo se u prodavnici obuće u Londonu gde sam birala cipele za probu, kad mi je rekao: ’Moraš da čuješ ovo!’ Bila je to pesma koju je upravo završio, ’Thinking Out Loud’, koja je potom 2016. osvojila Grammy nagradu za pesmu godine!“

Tay je potom čestitala svom drugaru na uspehu koji je postigao, tvrdeći kako je ostavio pozamašnu zaostavštinu i neverovatne muzičke udice na koje se uvek tako lako upecamo, a koje je Ed verovatno smislio pre samo pet minuta. 

Taylor wrote this article about Ed Sheeran for Time congratulating him on making their list of the Top 100 Most Influential People

A post shared by Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates) on Apr 20, 2017 at 2:17pm PDT

Izvor: MTV

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Čik pogodite ko je prodao najviše albuma u 2016?

Ne, to nije Adele. Niti Lady Gaga. Ona o ovome može samo da sanja...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: