• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

The Ride 2 Weekend (Getty Images/MTV promo)
Vesti

The Ride 2 Weekend

Objavljeno 30.04.2016. 08:30h Izvor slike: Getty Images/MTV promo
Ovaj vikend posvećujemo muzičkim ikonama novog doba. Ako želite da saznate lične priče velikih muzičkih zvezda, predstojećeg vikenda kada se april i maj susreću, budite uz MTV.

Koja je najveća bitka koju je vodila Jessie J, zašto Jennifer Hudson smatraju novom Whitney Houston i šta je sve preživela i podigla se iz pepela, kako je bilo Mackelmoreu boriti se sa velikim izdavačkim kućama u okviru male nezavisne etikete, kako se Snoop Dogg borio s medijima koji su mu cenzurisali pojavljivanje u medijima zbog eksplicitnih tekstova, šta je to što je promenilo Ritu Oru i napravilo je u poznatu pevačicu i glumicu...

Počeci Martina Garrixxa sa svega 11 godina, prvi koraci Charli XCX sa 15 i veza sa kikirikijem (?!), kako su nastel ženske One Direction zvane Fifth Harmony i zašto zauvek treba da slave rođendan Simona Cowella su samo parčići ogromne i zabavne torte koju vam serviramo ove subote i nedelje!

The Ride 2 Weekend – subota 30. april i nedelja 1. maj od 12:10@MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Prvi FIA Formula E šampionat održan u Parizu

Po prvi put u istoriji, na ulicama Pariza je održana trka za električni FIA šampionat. Ova inicijativa je aktivno podržana od strane švajcarskog proizvođača satova TAG Heuer, koji je partner suosnivač i Zvanični Partner Vremena na ovom šampionatu u 21. veku.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: