• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti

Uhapšen fan koji je uhodio Taylor Swift (Getty Images)
Taylor Swift
Vesti

Uhapšen fan koji je uhodio Taylor Swift

Objavljeno 13.11.2016. 13:55h Izvor slike: Getty Images
Tridesetdevetogodišnji Frank Andrew Hoover očigledno nije ozbiljno shvatio sudsku zabranu prilaska porodici Swift.

Kada ste jedna od najvećih pop zvezda na planeti, to je sasvim sigurno divno, ali s vremena na vreme može biti i veoma opasno. Ako ne verujete nama na reč, pitajte samo Taylor Swift.

Pop zvezda našla se u nedavno u opasnosti nakon koncerta koji je održala krajem oktobra u Ostinu (Teksas, SAD). Bio je to njen jedini nastup zakazan ove godine, koji je Frank Andrew Hoover (39) iskoristio kako bi upoznao Taylor.

On je pratio kolonu automobila kojim je pevačica posle koncerta otišla na aerodrom i pokušao da uprkos jakom obezbeđenju uđe u njen avion.

Stvar je dodatno opasnija ako se zna da je Frank već nekoliko puta pokušao da napadne Taylor i njenu porodicu, zbog čega je „zaradio“ i zabranu prilaska Taylor i članovima njene uže porodice.

Nakon napada u Ostinu, on je ove nedelje najzad uhapšen i određena mu je novčana kazna u iznosu od 100.000 dolara zbog kršenja zabrane prilaska.

Inače, Frank je od ranije poznat policiji, nakon nekoliko prijava od strane Swiftovih. On je navodno ocu Taylor Swift slao preteće mejlove u kojima „govori o nepovezanim temama poput zemljotresa, boga i sotone, opraštanja, prilike za posao i saradnju“, navodi se u policijskom izveštaju.

Izvor: TeenVogue

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Charlie Puth nas je iznenadio sa dve nove pesme!

Jer dve nove pesme su uvek bolje iznenađenje nego samo jedna, zar ne?

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: