• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vesti

Vodimo te na film "Franc" sa ovogodišnjeg FEST-a (Outnow.ch/Frantz)
Vesti

Vodimo te na film "Franc" sa ovogodišnjeg FEST-a

Objavljeno 10.03.2017. 11:45h Izvor slike: Outnow.ch/Frantz
Filmska distributerska kuća MCF MegaCom Film najavila je da će u bioskopima širom Srbije biti prikazani filmovi koji su bili na 45. Festu, a među kojima su pobednici velikih festivala.

Prve filmove koje ćemo gledati već ove nedelje su iranski film „Trgovački putnik”, nagrađen prestižnim Oskarom za najbolji film van engleskog govornog područja, zatim novi film slavnog reditelja Martina Scorsesea „Tišina“ i francuski film „Franc“.

„Franc“ je istorijski komad raskošne imaginacije i superiorne izrade koji govori o susretu mlade Nemice i tajanstvenog Francuza koji dolazi da položi cveće na grob njenog verenika.

MegaCom Film Promo/Frantz

Foto: MegaCom Film Promo/Frantz

Najbolji film u nacionalnoj selekciji „Srpski film" 45. Festa „Rekvijem za gospođu J", drugi dugometražni film Bojana Vuletića, u bioskopima širom Srbije biće prikazan od 16. marta. „Rekvijem za gospođu J“ nagrađen je i za najbolju režiju , najbolji scenario, najbolju žensku ulogu i dobitnik je Politikine nagrade „Milutin Čolić”.

MCF je obezbedio prava i za filmove „To je samo kraj sveta“ sa Vincentom Casselom i Marion Cotillard koji u bioskope dolazi 16. marta, onda film zasnovan na romanu dobitnika Pulicerove nagrade Filipa Rota, „Američka Pastorala“ koji u bioskope dolazi 23. marta. Zatim tu su i „Američka draga“ sa Shia LaBeoufom  od 30. marta, „Grad neupadljive svetlosti“ u bioskopima od 6. aprila i „Nož u našim leđima“ sa Michaelom Fassbenderom i Brendanom Gleesonom koji u bioskope dolazi 20. aprila.

MegaCom Film i MTV te danas vode u bioskop! Poklanjamo ti po 2 ulaznice za film "Franc" u danas u 16.20h u Dvorani Doma sindikata. Sve što ti treba da uradiš je da nam na mejl adresu karte@mtv.rs napišeš u subjectu naziv filma/MTV i unutar odgovoriš na pitanje iz koje zemlje potiče ovaj film uz svoje podatke (ime, prezime, broj telefona). Budi brz/a. Srećno!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Stigao je čudesni prvi trejler za "Malu sirenu"

Uloga "Male sirene" pripala je Poppy Drayton...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: