• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vesti

Vodimo te na film "Podeljen" (Taramount Promo/Split)
James McAvoy
Vesti

Vodimo te na film "Podeljen"

Objavljeno 20.02.2017. 14:30h Izvor slike: Taramount Promo/Split
Obraduj sebe ovog ponedeljka i pogledaj ovaj sjajan psiho-triler!

Reditelj, scenarista i producent M. Night Shyamalan vraća se s novim originalnim trilerom „Podeljen“ koji se bavi misterioznim i zabačenim delovima poremećenog uma jednog čoveka.

Dok je mentalna podeljenost onih koji imaju disocijativni poremećaj ličnosti dugo fascinirala i zbunjivala naučnike, veruje se da neki mogu da manifestuju i jedinstvene fizičke atribute za svaku od ličnosti, kognitivnu i psihološku prizmu unutar jednog bića.

Iako je Kevin (James McAvoy) iskazao 23 ličnosti svom psihijatru, dr Fletcher (Betty Buckley), jedna je još uvek u senci, ali se sprema da se ispolji i nadvlada sve ostale. Primoran da otme tri tinejdžerke koje predvodi svojeglava i promućurna Casey (Anya Taylor-Joy) Kevin započinje borbu za preživljavanje sa svim ličnostima unutar sebe, kao i onima okolo, dok se zidovi među njegovim identitetima ruše.

Filmska publika je prvi put upoznata sa misterioznim i kompleksnim svetom M. Night Shyamalana 1999. kroz svetski fenomen "Šesto čulo", posle kog su usledili blokbasteri "Nesalomiv" i "Znaci".

Shyamalan je namerno poslao glumcu scenario bez mnogo objašnjavanja, nadajući se da će izvući iz glumca sveže ideje o Kevinu. Shyamalan kaže: „James me je pitao: ’Kako se zove lik u filmu koji ja igram, da se ne bih zbunio.’ A ja sam rekao da ne mogu da mu kažem i da samo pročita scenario.“

McAvoy je odmah bio zaintrigiran brojnim obrtima u priči. „Pročitao sam prvih 10 strana i pomislio: ’Vau, šta je ovo?’ Onda sam pročitao narednih 10 i pomislio: ’Šta je ono?’,“ kaže James McAvoy.

„Osetio sam da se stalno suočavam s nečim potpuno drugačijim. To je lepota onoga što Night odlično radi. Drži publiku u neizvesnosti dok pokušava da odgonetne kakav je ovo film, da li je triler, prihološka drama, horor, naučna fantastika ili nešto natprirodno. A ovaj film obuhvata sve te žanrove.

MTV i Taramount film ti poklanjaju 2x2 karte za sutrašnju (utorak, 21. februar) projekciju filma "Podeljen" u bioskopu Cineplexx Delta City od 22.20h! Sve što treba da uradiš je da budeš brz/brza i da  odgovoriš na pitanje kojim uspešnim filmom se probio reditelj M. Night Shyamalan! Tačan odgovor uz subject MTV/Podeljen šalji na našu mejl adresu karte@mtv.rs sa svojim podacima (ime, prezime, broj telefona)!

Srećno!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Lindsay Lohan žarko želi da bude Mala sirena

Već je pokrenula kampanju...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: