• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vesti

Vodimo te na putovanje u „Podzemni svet“ (ConFilm Srbija Promo)
Underworld
Vesti

Vodimo te na putovanje u „Podzemni svet“

Objavljeno 09.12.2016. 11:35h Izvor slike: ConFilm Srbija Promo
Film "Podzemni svet: Krvavi ratovi" stigao je ove nedelje na repertoare domaćih bioskopa!

Od prvog filma „Podzemni svet“ o sukobu vampira i vukodlaka koji je zaintrigirao publiku širom sveta prošlo je četrnaest godina!

Kad je prvi film počeo da se prikazuje 2003. godine u bioskopima, niko nije mogao da pretpostavi da će upravo iz njega da se izrodi jedan od najdugovečnijih filmskih serijala 21. veka. Peti deo koji nosi naziv „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ našao se od 8. decembrana repertoaru domaćih bioskopa.

Kao i u prethodnim nastavcima, glavnu ulogu tumači zgodna Kejt Bekinsejl koja se nakon više od četiri godine vraća ulozi koja ju je proslavila – vampirice Selene koja vodi rat sa vukodlacima.

Foto: ConFilm Srbija Promo

Nakon epske bitke u filmu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ postoji mogućnost da se jednom zauvek okonča dugogodišnji sukob između vampira i vukodlaka. Radnja petog dela se nastavlja tačno gde se završila radnja filma „Podzemni svet: Buđenje“.  Vukodlaci su u međuvremenu pronašli novog vođu – Mariusa koji je u njihove redove ulio fanatičan osećaj svrhe i discipline. Marius pokušava na sve načine da se domogne Selene i njene krvi, koja može da ga učini najmoćnijim stvorenjem na Zemlji.

Uz Kate Beckinsale u filmu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ glavne uloge igraju Theo James, Lara Pulver, Tobias Menzies, James Faulkner i Charles Dance. Film je režirala Anna Foerester, a scenario je napisao Cory Goodman prema priči čiji su autori Kylie Ward i on.

Dosadašnja četiri nastavka akcione horor franšize „Podzemni svet“ na svetskim bioskopskim blagajnama zaradila su gotovo 500 miliona dolara od kojih je najgledaniji upravo četvrti, „Podzemni svet: Buđenje“ koji je sam zaradio blizu 200 miliona dolara.

MTV vam poklanja 3x2 karte za projekciju ovog filma u petak, 9. decembra, u bioskopu Cineplexx Delta City, sa početkom u 21:15h.

Prijavi se što pre na karte@mtv.rs (pošalji ime i prezime i broj kontakt telefona), a u subjektu poruke obavezno upiši Podzemni svet.

Dakle, šta čekaš? Karte čekaju najbrže MTV fanove!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Taylor i Zayn: 10 pitanja na koje zahtevamo odgovore

Evo šta nas sve muči nakon što smo čuli duet snimljen za film „Fifty Shades Darker“...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: