• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vesti

Vodimo te u Depo na reprizu dočeka Nove godine (Ugs Pro)
Vesti

Vodimo te u Depo na reprizu dočeka Nove godine

Objavljeno 31.12.2016. 12:30h Izvor slike: Ugs Pro
Znate kako mnogi kažu da je 31.12. najluđa noć u godini? E pa vreme je da im dokažemo suprotno i otkrijemo im ono što iskusni klaberi već znaju - repriza je uvek najluđa žurka!

Prvog januara u Magacinu Depo za sve ljubitelje Drum ‘n’ Bass zvuka Metnem ekipa spremila je najlepši poklon za reprizu dočeka nove godine! Natupaće Cyantific, Optiv, Btk, RymeTyme i VRH a pored njih ozbiljna domaća podrška u sastavu Codex, Splash Heads, Bitz, Dzonidza, MC Kastiljas, MC Don Dada i MC Edge, tako da dođite da zajedno protresemo ovaj grad!

Metnem je međunarodni muzički kolektiv nastao u Srbiji, ali se prostire i doseže daleko iza granica univerzuma. Nedavno su odlučili da otvore svoje riznice i predstave publici svoju viziju muzike. Metnem je način na koji komuniciraju sa onima koji žele da ih čuju. Kažu da je to most koji ih spaja.

Momci iza etikete Metnem su Codex, Billain i Hermetic. Svi članovi su poznati po beskompromisnoj promociji dnb kulture, zbog čega su i prepoznati kao svež i dobar izvor inspirativne muzike.

Metnem porodica raste iz dana u dan, a trenutno aktivni članovi su Billain, War, Codex, Delikt, Vrh, Bohemian, Senzzor i ostali.

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i GIGS TIX prodajne mreže po ceni od 700 dinara i 900 dinara za VIP. Broj karata po promo ceni je ograničen, požurite i obezbedite svoju kartu na vreme!

Ti za karte ne moraš da brineš jer MTV upravo sada poklanja 3x2 karte za žurku 1. januara u Magacinu Depo! Sve što treba da znaš nalazi se u Facebook postu na našoj stranicu, zato požuri! Imaš fore sve do nedelje, 1. januara u podne, kada ćemo proglasiti srećne dobitnike!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Ono kada Azealia Banks ritualno žrtvuje kokoške

Da, dobro ste pročitali, a pročitala je i Sia, koja je poznata kao dugogodišnja veganka i borac za prava životinja.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: