Home Vesti
Whitney Houston - poslednji intervju…

Whitney Houston - poslednji intervju…

13.02.2012. 12:00h 0 1

...i poslednji snimak pevačice uživo - pogledajte poslednji intervju za program "Entertainment Tonight" i njen poslednji snimak na pre-Grammy nastupu 9. februara u Los Anđelesu.

Kako piše blog PopCrush, u svom poslednjem intervjuu koji je dala pred iznenadnu smrt prethodnog vikenda, Whitney Houston je izrazila veliki entuzijazam povodom filma "Sparkle", koji je upravo snimala zajedno sa mlađom koleginicom Jordin Sparks, sa kojom je zajedno i učestvovala u intervjuu (kako su objavili producenti, film koji je rimejk istoimenog filma iz 1976. i koji sada režira Salim Akil će, kako je i najavljeno, ipak biti završen i premijerno prikazan 17. avgusta). Ovo je poslednji poznati intervju za pevačicu, koji je snimljen za program  "Entertainment Tonight", a na internetu je objavljen da dan njene smrti, 11. februara - "ET's last Interview with Whitney Houston" možete da pogledate ovde.

A kako javlja magazin Billboard, na servisu YouTube su se pojavili i poslednji poznati snimci pevačice uživo, sa probe za "pre-Grammy" događaja koji je je u hotelu Beverly Hilton organizovao njen mentor i producent Clive Davis - kraći snimak njene probe 9. februara gde joj društvo pravi koleginica Monica možete da pogledate ovde, a njen nastup na drugom pre-Grammy događaju, gde je izvela pesmu "Jesus Loves Me" zajedno sa kolegom Kelly Priceom, možete da pogledate ovde.

Izvor: popcrush.com, billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena