• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

Vesti

Whitney Houston
Vesti

Whitney Houston - poslednji intervju…

Objavljeno 13.02.2012. 12:00h
...i poslednji snimak pevačice uživo - pogledajte poslednji intervju za program "Entertainment Tonight" i njen poslednji snimak na pre-Grammy nastupu 9. februara u Los Anđelesu.

Kako piše blog PopCrush, u svom poslednjem intervjuu koji je dala pred iznenadnu smrt prethodnog vikenda, Whitney Houston je izrazila veliki entuzijazam povodom filma "Sparkle", koji je upravo snimala zajedno sa mlađom koleginicom Jordin Sparks, sa kojom je zajedno i učestvovala u intervjuu (kako su objavili producenti, film koji je rimejk istoimenog filma iz 1976. i koji sada režira Salim Akil će, kako je i najavljeno, ipak biti završen i premijerno prikazan 17. avgusta). Ovo je poslednji poznati intervju za pevačicu, koji je snimljen za program  "Entertainment Tonight", a na internetu je objavljen da dan njene smrti, 11. februara - "ET's last Interview with Whitney Houston" možete da pogledate ovde.

A kako javlja magazin Billboard, na servisu YouTube su se pojavili i poslednji poznati snimci pevačice uživo, sa probe za "pre-Grammy" događaja koji je je u hotelu Beverly Hilton organizovao njen mentor i producent Clive Davis - kraći snimak njene probe 9. februara gde joj društvo pravi koleginica Monica možete da pogledate ovde, a njen nastup na drugom pre-Grammy događaju, gde je izvela pesmu "Jesus Loves Me" zajedno sa kolegom Kelly Priceom, možete da pogledate ovde.

Izvor: popcrush.com, billboard.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Madonna: "Britney Spears neće gostovati na mom novom albumu."

Pevačica demantovala glasine da se na albumu "MDNA" pojavljuje i mlađa koleginica...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: